ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας η την ποιότητα των εμπορευμάτων δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Αν θέλετε να αλλάξετε το νούμερο (ίδιο χρώμα, ίδιο μοντέλο) τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Σε περίπτωση κατά την οποία το νέο νούμερο δεν είναι διαθέσιμο η Straight Razor Way θα σας επιστρέψει τα χρήματα της αντικαταβολής και τα μεταφορικά που πληρώσατε στον κούριερ. Για την επιστροφή, έχετε υποχρέωση να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με την μεταφορική εταιρεία (κούριερ) και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία στα τηλέφωνα μας όπως αυτά φαίνονται στην ιστοσελίδα μας.

Η Straight Razor Way για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας παρακαλεί να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας με εκπροσωπό μας κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας.

Κλείσε Ραντεβού